Hoofdluis, Dé kwelling voor ouder en kind. Vooralsnog luidt: 2 weken circa 20 minuten per dag de NatKamMethode hanteren. Maar hoe kan de NatKamMethode nu eigenlijk het beste worden uitgevoerd? Zorg ervoor dat er een fijntandige stalen luizen en neten kam voorhanden is en er - bij voorkeur- met een silicone vrije shampoo en conditioner gewerkt word.

Diverse publicaties hebben aangetoond dat de Nat Kam Methode niet hoogst effectief is. Daarnaast is het een behoorlijke klus. Om de NatKamMethode efficiënter te maken voor personen die gaan kammen én aangenamer te maken voor de personen die dit moeten ondergaan is er i.s.m. kappers een Nat Kam Methode ontwikkeld om zo vandaag nog te proberen de meeste hoofdluis en neten voor morgen weg te nemen.

De methode kunt u downloaden via; www.natkammethode.nl.

Wanneer de NatKamMethode gedownload wordt zitten er 2 kleurplaten van NIT of NITSY bij. De kinderen kunnen deze tijdens of na de NatKamMethode inkleuren of beplakken. De kleurplaat kan per mail worden ingezonden, kinderen kunnen hier een leuk prijsje mee winnen! Van elke download zal er een deel van de opbrengst naar Clini Clowns gaan.

Wij dragen bij aan een betere én efficiëntere Nat Kam Methode, u brengt een lach op het gezicht van een ziek kind!